Blog


Terug naar overzicht

04-04-2020

Leven hoe jij dat graag wilt, onrealistisch? Zeker niet!

Wat vind jij leuk om te doen? En doe je dat dan ook, of laat je je tegenhouden doordat je beren op de weg ziet die er misschien helemaal niet zijn?

Je verdient het om het leven te leiden waarin je volledig kunt zijn wie je werkelijk bent en waarin je kunt doen wat je graag doet. Leven vanuit je kracht in plaats van geleefd worden. Misschien denk je nu, "Leuk.. maar ik weet helemaal niet zo goed wie ik nou ben en wat ik nu precies wil."

Ik heb mezelf dat ook een tijd afgevraagd, ik was zoekende en voelde me onzeker. Vragen als; Doe ik het wel goed? Wat zullen anderen wel niet denken? En, Waar ben ik nou eigenlijk goed in? gingen dagelijks door mijn hoofd.
Nog steeds heb ik wel eens van die twijfel momentjes. Maar ik heb ook geleerd hoe ik toegang krijg tot mijn "ware zelf" zoals ik die noem.

Vanuit die verbinding met jezelf, zie je de mogelijkheden en kansen, i.p.v. obstakels en belemmeringen. Je ziet wat je al hebt i.p.v. wat er nog ontbreekt. En je wordt je bewust van waar je allemaal toe in staat bent!
Wanneer je in je kracht staat, merk je ook dat hoe je je voelt niét afhankelijk hoeft te zijn van prestaties of andere mensen, maar dat je daar zelf controle over hebt.
Je mindset is alles bepalend!

"Once your mindset changes, everything on the outside will change along with it"

Ik begrijp het als je je dat nog niet kunt voorstellen.
We gaan immers niet voor niets op die innerlijke zoektocht. Stress, verplichtingen, anderen tevreden stellen, jezelf wegcijferen, geen tijd... een opeenstapeling van factoren heeft ertoe geleid dat er blokkades zijn ontstaan. Van daaruit is het ook lastig om geen beren op de weg te zien en volgt er al snel overal een " Ja, maar..." op.

Hoe fijn zou het zijn als je je goed kunt voelen ongeacht de situatie? Zelf de controle hebben over je eigen gevoel en je leven. Dat is óók mogelijk in deze crisis tijd!Terug naar overzichtE-mailen
Bellen